HQ

HQ Waist Harnas Powerkites White-XL

€ 175,00

HQ Waist Harnas Powerkites White-XXL

€ 175,00

HQ Rush V Pro -250

€ 229,99

Van hoog naar laag sorteren

84 Artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Van hoog naar laag sorteren

84 Artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2

HQ

Een ruim assortiment aan HQ vliegers online op Watersporters.com! Met meer dan 170 verschillende artikelen van het merk HQ zit er altijd wat voor jou bij. Dit allemaal tegen de scherpste prijs. Wij zijn zeer trots dat wij zoveel producten van een kwalitatief merk als HQ Kites mogen aanbieden. HQ Kites bestaat al meer dan 20 jaar en streven ernaar om de consument producten te leveren van een hoge kwaliteit en een zo mooi mogelijk design. Dit is ook terug te zien in de HQ vliegers. Neem bijvoorbeeld de stuntvliegers van HQ vliegers. Elke HQ vlieger heeft een unieke uitstraling. Ook voor de beginnende stuntvlieger heeft HQ vliegers, bijvoorbeeld de HQ Calypso II Stuntvlieger Rainbow.

HQ vliegers online

De powerkites van HQ kunnen seizoenen lang gebruikt worden, net zoals de andere kites. Alleen is het wel zo dat, wanneer je echt alles goed wilt beheersen, oefening kunst baart. Watersporters.com heeft voor ieder niveau producten online staan van HQ vliegers. Om jouw vlieger set compleet te maken staan er nog veel meer vlieger producten online, zo ook dus de HQ vliegers. Kijk bijvoorbeeld eens bij 2-lijns matrasvliegers, 4-lijns matrasvliegers, stuntvliegers en de handles & bars.

Collectie buiten HQ vliegers

Watersporters.com biedt nog veel meer producten aan dan de HQ vliegers. Je vindt bijvoorbeeld in de windsurf categorie ook prachtige artikelen. Voorbeeld van artikelen die wij zoal aanbieden zijn:

Ook voor windsurf protectie kan je bij ons terecht. Wij hebben hoge kwaliteit helmen en impact vests. Voorbeelden van merken die deze artikelen aanbieden zijn Mystic, JP Australia en Neilpryde. Buiten de HQ vliegers kan het ook handig zijn om een waterdichte tas te hebben. Hier hebben we bijvoorbeeld waterdichte rugzakken en waterdichte heuptassen van online staan. Ook waterdichte telefoonhoesjes en camerahoesjes kunnen goed van pas komen.

HQ vliegers online bestellen

Heeft u nog vragen over de HQ vliegers? Of soms over andere producten of diensten? Geen probleem, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag op weg.