Cross kites

Cross Kites CX Quattro-4.5 green

€ 249,01 € 219,00

Cross Kites CX Air-1.8 Green

€ 47,95 € 34,95

Cross Kites CX Air-2.1 Rainbow

€ 79,94 € 59,00

Van hoog naar laag sorteren

5 Artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

5 Artikel(en)

Cross kites

Mooi en ruim assortiment van het merk Cross Kites online op Watersporters.com. Onder andere artikelen Cross Kites CX. Producten van het merk Cross Kites tegen de aller scherpste prijs. Kijk dus gerust eens even rond. Cross Kites staat bekend om het voor iedereen mogelijk te maken om kwalitatief en met veel lol te kunnen vliegeren. En met het voor iedereen mogelijk maken bedoelen wij dan de prijs. De serie van Cross Kites CX begint namelijk al vanaf de prijs €24,95. Dit is de Cross kites CX Air. Deze vlieger is bedoeld om de beginnend vliegeraar zo snel en gemakkelijk mogelijk kennis te laten maken met het vliegeren. Deze vlieger is makkelijk te besturen en is erg stabiel. Wel blijft er ook nog wat uitdaging, door de draaisnelheid van de vlieger blijft het nog wel leuk en opletten geblazen!.

Cross Kites CX Quattro

Een stap hogerop in de Cross Kites CX serie is de Cross Kites CX Quattro. Deze vlieger is ook erg gebruiksvriendelijk en prima is voor de beginnend vliegeraar. Een toevoeging hierop wel is dat deze Cross Kites CX Quattro voor degenen is die het 4-lijns vliegen willen leren. Het vliegeren met deze Cross Kites Quattro blijft gedurende de tijd leuk, dit door de tegenwerking die je krijgt. Vandaar dat deze vlieger voor de wat ouderen kinderen is, namelijk vanaf 12 jaar. Grotere maten vanaf 14 jaar.

Assortiment buiten de Cross Kites CX

Watersporters.com heeft nog veel meer artikelen online staan dan de Cross Kites CX. Een voorbeeld in dezelfde categorie zijn de Cross Kites 2-lijns matrasvliegers. Verder staat er een erg mooi assortiment aan windsurf producten, waterdichte tassen en wetsuits online. Voorbeelden hiervan zijn:

Cross Kites CX online bestellen

Welke van de Cross Kites CX wordt het? Of heb je nog vragen over deze producten of over andere artikelen of diensten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag met het vinden naar jouw ideale set.