Snowkites

HQ Rush V Pro -250

€ 229,99

HQ4 Rush R2F Trainerkite 2018-2.0

€ 129,99

HQ4 Rush Pro R2F Trainerkite - 2.5

€ 220,95

Van hoog naar laag sorteren

4 Artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

4 Artikel(en)

Snowkite

Hoge kwaliteit snowkite kopen voor de scherpste prijs? Dan ben je bij Watersporters.com aan het juiste webadres. Jij koopt al zo’n snowkite voor maar liefst €114,95. De naam alleen al klinkt avontuurlijk, maar dit dekt dan ook wel zeker de lading. Snowkiten is voor degenen die het risico op durven zoeken en van een kick houden wanneer je wat dingen ook daadwerkelijk probeert. Eerst even een korte introductie wat snowkiten inhoud. Het heeft vele facetten van kitesurfen, alleen de ondergrond is anders. Ook natuurlijk de uitrusting is bij snowkiten anders, wij raden niet aan om in een wetsuit van een sneeuwberg af te gaan. De uitzichten kunnen tijdens het snowkiten adembenemend zijn. Het is dus echt een ervaring opzich en de moeite waard om eens te proberen.

Snowkiten, iets voor jou?

Het voordeel van het snowkiten ten opzichte van het kitesurfen is dat je minder afhankelijk bent van de wind. Bij kitesurfen heb je meer wind nodig om goed te kunnen kiten dan bij snowkiten. Aan de andere kant heb je natuurlijk wel sneeuw nodig bij het snowkiten, dit kan in de Benelux soms wel eens een probleempje zijn. Natuurlijk is dit in bijvoorbeeld Duitsland en Oostenrijk nauwelijks een probleem. Over de kwaliteit van de snowkites hoef je je ngeen zorgen te maken. Deze snowkites zijn ingekocht bij topmerken. Deze topmerken zijn:

  • HQ
  • Peter Lynn
  • HQ4

Assortiment buiten de snowkite

Snowkite is niet het enige wat Watersporters.com aanbiedt. Zo vindt je in deze categorie al de nodige producten. Een overzichtje van deze producten zie je hieronder:

Service en contact

Heb je nog verdere vragen of opmerkingen over een bepaalde snowkite of andere producten zoals windsurf producten, waterdichte tassen of wetsuits? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij zijn per telefoon, e-mail en post te bereiken om jouw vragen te voorzien van een passend en deskundig advies.