Depower kites

HQ4 Montana X Kite Only 2018

€ 885,00

HQ4 Apex Kite Only

€ 449,95

Peter Lynn Leopard V3 Kite only

€ 739,00

Van hoog naar laag sorteren

5 Artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

5 Artikel(en)

Depower kite

Mooie Depower kite van hoge kwaliteit kopen? Watersporters.com heeft 10 verschillende modellen voor jou online staan. Je koop al een gloednieuwe Depower kite voor €279,99. Wat is voor jou de ideale depower kite. Tevens bieden de topmerken deze depower kites aan. Een overzichtje van deze topmerken:

  • HQ
  • Peter Lynn
  • HQ4

Kijk dus vooral even rond en bedenk wat voor jou de geschikte depower kite zal zijn. Heb je vragen over een bepaald depower kite, neem dan eventjes contact op.

Mogelijkheden depower kites

Zoals je misschien al weet worden de depower kites gebruikt in verschillende takken van de sport. Voorbeelden van deze takken zijn kite buggy-en, kiteboarden, all terain boarding en snowkiten. Het grote verschil tussen een depower kite en een normale power kite is de besturing. Dit is wat gemakkelijker bij de depower kit. Dit komt door het vastpakken aan en bar in plaats van handles. Een ander voordeel aan de depower kite is het feit dat de depower kite een grotere windrange heeft. Dit houdt in dat het makkelijker onder controle te houden is wanneer eer veel wind staat. Natuurlijk is niet elke depower kite hetzelfde en heeft ieder zo zijn specificaties. Ga dus even na wat voor jou de perfecte depower kite zou kunnen zijn. Naast de depower kite hebben we nog meer prachtige producten online staan. Voorbeelden van deze artikellen zijn de waterdichte tassen, waterdichte telefoonhoesjes, andere hoesjes, windsurfboards, windsurf masten, windsurf protectie en windsurfzeilen.

Voordelen online bestellen bij Watersporters.com

Wanneer je een product online bestelt wil je wel zeker ervan zijn dat het goed verloopt en niet dat je een betaling hebt gedaan, maar het product uitblijft. Vandaar dat Watersporters.com een veilig betaalsysteem hanteert. Tevens hanteren we een retourrecht van 14 dagen en een snelle bezorgdienst. Dit allemaal plus een lage prijsgarantie. Ook vinden wij van Watersporters.com dat service erg belangrijk is. Heb je dus nog vragen of opmerkingen over bepaalde producten of diensten? Stel deze dan gerust, wij staan voor jou klaar om een passend en deskundig advies te geven. Wij zijn te bereiken per telefoon, e-mail en post.