4-lijns matrasvliegers

Cross Kites CX Quattro-4.5 green

€ 249,01 € 219,00

Peter Lynn Hornet II Complete (Control Bar)-2.0

€ 299,00 € 189,00

Peter Lynn Hornet II Complete (Control Bar)-3.0

€ 349,00 € 299,00

Van hoog naar laag sorteren

11 Artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

11 Artikel(en)

4 lijns matrasvlieger

Nieuwe en hoge kwaliteit 4 lijns matrasvlieger bij Watersporters.com online. Snel in huis en laagste prijsgarantie. Meer dan +20 4 lijns matrasvliegers online. Een 4 lijns matrasvlieger al voor de scherpe prijs van €79,- De naam zegt het al, deze 4 lijns matrasvlieger bestaat uit 4 lijnen, namelijk 2 stuurlijnen en 2 remlijnen. Dit natuurlijk voor de controle en corrigeren van de 4 lijns matrasvlieger. Bij veel wind en windstoten is de 4 lijns matrasvlieger erg aan te bevelen. En het meest makkelijke onder controle te houden. Buiten de 4 lijns matrasvlieger zijn er ook de 2 lijns matrasvlieger en de 3 lijns matrasvlieger. Hierbij is de 2 lijns matrasvlieger meer voor de beginner en zijn de 3 lijns matrasvlieger en de 4 lijns matrasvlieger voor de meer gevorderde persoon.

Meer dan alleen de 4 lijns matrasvlieger

Natuurlijk biedt Watersporters.com meer producten aan om jouw uitrusting compleet te maken. Zo zie je in dezelfde categorie vele andere producten. Hieronder vindt je een overzicht van vlieger accessoires.

Overigens hebben wij van Watersporters.com ook mooie wetsuits, waterdichte tassen, waterdichte telefoonhoesjes en windsurf producten online staan en nog vele andere soorten waterwear. Denk bij windsurf producten aan windsurfboards, windsurfzeilen, windsurf gieken en mastverlengers. Kijk dus vooral ook hier even rond om jouw outfit compleet te maken.

4 lijns matrasvlieger online bestellen

Buiten de 4 lijns matrasvlieger heeft Watersporters.com dus ook een ruim assortiment online staan in andere producten. Zeker de moeite waard om een kijkje te nemen. Wanneer je bij Watersporters.com jouw producten bestet zullen deze snel in huis zijn. Tevens beschikt Watersporters.com over een veilig betaalsysteem en kun je jouw product retourneren binnen 14 dagen. Heb je overigens nog vragen over bepaalde producten of diensten? Neem dan contact met ons op. Service staat bij ons hoog in het vaandel en wij helpen jou dus graag bij het vinden van jouw perfecte uitrusting. Wij zijn per telefoon, e-mail en brief te bereiken om bijvoorbeeld een vraag over de 4 lijns matrasvlieger te beantwoorden.