Windmeter

Skywatch Windmeter Xplorer 1

€ 45,00

Skywatch tasje voor windmeter xplorer

€ 11,50

Van hoog naar laag sorteren

4 Artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

4 Artikel(en)

Windmeter

Altijd al willen weten hoe hard de wint waait wanneer je aan het kitesurfen bent? Dan zijn de windmeters van Watersporters.com echt iets voor jou! Met de windmeters uit ons assortiment kan je heel nauwkeurig de windsnelheid meten in: km/h, mph, m/s, fps en knots. De windmeters van het merk Skywatch hebben een precisie van +- 3% en hebben een meetcyclus van tweemaal per seconde. De windmeters in ons assortiment zijn van klein formaat, en dus handig om mee te nemen wanneer je actief bezig bent met watersport. De display maakt gebruik van een verlichting, zodat je zelfs wanneer het wat donkerder is goed kunt zien hoe hard het waait. Ben je geïnteresseerd in een windmeter van Watersporters.com? Neem dan snel contact met ons op, of bekijk het assortiment!

Waarom een windmeter kopen?

Er zijn verschillende redenen om een windmeter te kopen. Windmeters worden bij verschillende sporten gebruikt, zoals onder andere golf, kitesurfen / surfen, schietsport, stuntvliegers, wakeboarden en verschillende andere watersporten. Je kan onze windmeters dus voor verschillende sporten gebruiken. Daarnaast is een windmeter ook heel erg handig wanneer je een drone wilt besturen. In het assortiment van Watersporters.com vind je verschillende windmeters van het merk Skywatch. Deze meters geven een windsnelheid tot 150 km/h goed weer en zijn daarnaast ook nog eens voorzien van een elektrisch kompas. Of te wel deze windmeters zijn ideaal om te gebruiken voor jouw favoriete sport of hobby. Daarnaast vind je op onze website ook verschillende tasjes, waarmee je jouw windmeter eenvoudig overal mee naar toe kunt nemen.

Over Watersporters.com

Voor al je watersportartikelen kan je terecht bij Watersporters.com. Zo vind je bij ons verschillende water boards, wetsuits en nog veel meer andere watersport artikelen. Heb je vragen en/of opmerkingen? Neem dan contact met ons op! Wij zijn telefonisch en per mail bereikbaar en wij helpen je graag met al je vragen.