Vliegerlijnen

Van hoog naar laag sorteren

6 Artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

6 Artikel(en)

Vliegerlijnen

Vliegerlijn kopen? Meer dan +15 verschillende soorten Vliegerlijnen van de merken Peter Lynn en Elliot. Jij hebt al een vliegerlijn vanaf €15,95. Wat kan een vlieger zonder vliegerlijn? Niks, dat dachten wij ook bij Watersporters.com. Vandaar dat er een ruim en verschillend assortiment aanwezig is. Buiten het feit dat vliegerlijnen er sowieso zijn, moeten ze natuurlijk ook van een goede kwaliteit zijn. Hier hebben wij dan ook zeker rekening mee gehouden, het is namelijk niet de bedoeling dat jij ook gaat vliegen. De vliegerlijnen zijn ook te vinden in sets. Deze sets zijn voorzien van een grondpen, 4-lijns handgrepen en een set vliegerlijnen van 20 meter met een gewicht van 200kg x 100kg. Verder zijn de vliegerlijnen los in velen verschillende maten te verkrijgen, het is maar net hoeveel je zelf denkt nodig te hebben.

Type vlieger

De keuze voor een bepaalde set is afhankelijk of je net begint met vliegeren of al wat ervaring hebt. Wanneer je bijvoorbeeld net begint is een stuurset waar de garen op het stuur zijn gespoeld al voldoende. Wel is het zo dat de garen veelal op een wikkelgreep zijn gespannen. Bij het vliegeren komt alleen nog wel meer kijken. Zo heb je buiten vliegerlijnen nog meer spullen nodig als je daadwerkelijk wilt gaan vliegeren. Wanneer je niet voor een hele set wilt gaan en bijvoorbeeld losse spullen wilt aanschaffen heb je ook nog polsbanden, handles of een kitbar nodig. Deze vindt je hier. Voor stuntvliegers en kinderen die willen vliegen hebben wij ook het nodige aanbod. Interesse? Klik dan op één van beide links. Stuntvlieger en kindervliegers.

Het bestellen van vliegerlijnen bij Watersporters.com heeft zo zijn voordelen. Dit omdat wij de laagste prijs garanderen. Daarnaast is het snel in huis, is er een veilig betaalsysteen en kan je het altijd retourneren binnen 14 dagen. Mocht je vragen hebben betreft betalen, bestelling of retourneren? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag. Wij zijn te bereiken via mail, Whatsapp, telefonisch en via de post.