Harnassen

Peter Lynn Divine seat harness-Large

€ 129,00

HQ Waist Harnas Powerkites White-XL

€ 175,00

HQ Waist Harnas Powerkites White-XXL

€ 175,00

Van hoog naar laag sorteren

7 Artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

7 Artikel(en)

Harnassen

Vlieger harnas tegen de scherpste prijs voor jou! Een vlieger harnas van de topmerken HQ en Peter Lynn. Jij koopt al een vlieger harnas vanaf €12,-. Kijk dus vooral even rond! Met een vlieger harnas van Watersporters.com kun jij de kracht van wind en water trotseren. Onze vlieger harnassen zijn van topmerken en van een hoge kwaliteit. Één van die topmerken is Peter Lynn. Het merk Peter Lynn is al jaren zich aan het ontwikklen in deze industrie en is een toonaangevend merk geworden. Verbeteren en innoveren zijn de keywords voor het merk Peter Lynn, zo ook als het gaat om vlieger harnassen. Zo staan er spreader bars, een chestpad, een stoel harnas, een backstrap en een harnas release lijn online van het merk Peter Lynn.

Vlieger harnas online

Velk type vlieger harnas beter is, hangt meer af van jouw voorkeur. Ook het hebben van een heuptrapeze of een zittrape heeft hiermee te maken. Bij een zittrapeze heb je iets minder bewegingsvrijheid dan bij een zittrapeze. Dit komt doordat een zittrapeze meer als een soort broek is bevestigd, dit door de banden om je benen. Zoals al aangegeven is er niet een vlieger harnas die beter is, maar is het belangrijk dat het voor jou lekker zit.

Assortiment buiten vlieger harnas

Naast dat wij dus een mooi en uitgebreid assortiment hebben aan vlieger harnassen, staan er nog veel meer mooie producten online op Watersporters.com. Voorbeelden van deze productgroepen bij het windsurfen zijn Windsurfboards, Windsurf boardbags, windsurfzeilen, windsurf gieken en windsurf masten. Ook voor Kitesurfen en Wakeboarden bent u bij Watersporters.com aan het juiste adres!

Vlieger harnas online bestellen

Het bestellen van jouw producten bij Watersporters.com heeft zo zijn voordelen. Zo hanteren wij een snelle bezorgdienst, veilig betaalsysteem is gegarandeerd, hanteren wij de laagste prijsgarantie en heb je een 14 dagen retourrecht mocht het product je niet bevallen of niet passen. Heb je nog vragen over bepaalde producten of diensten? Neem dan contact met ons op!