Filter
merk
Modeljaar

Handles & bars

Peter Lynn 4-line handles -Klein

€ 31,95

Peter Lynn 4-line Powerkite bar Classic

€ 48,50 € 42,50

Van hoog naar laag sorteren

14 Artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

14 Artikel(en)

Handles & bars

Een Vlieger Bar kopen om je uit te kunnen leven op het water? Watersporters.com biedt 21 verschillende handles & bars aan. Dit allemaal tegen de scherpste prijs en van de hoogste kwaliteit. Deze vlieger bars worden aangeboden door topmerken. Je vindt hier een vlieger bar van de merken HQ, Peter Lynn, HQ4 en Elliot. De meeste artikelen zijn van het merk Peter Lynn. Peter Lynn is een toonaangevend merk in de kitesurf industrie en draait dus al een tijdje mee. Dit is ook te merken aan de kwaliteit van de producten. Producten van Peter Lynn, buiten de vlieger bars die online staan, zijn kitesurf kites en kitesurf accessoires. Er staan dus zeker nog vele andere artikelen online bij Watersporters.com!

Vlieger bar online

Wat je misschien al is opgevallen is dat er een verschil is in de verschillende vlieger bars. Zo heb je een 2-lijns vlieger bar en een 4-lijns vlieger bar. Het verschil hierin is dat de 2-lijns vlieger bar geschikt is voor een 2-lijns matrasvlieger en een 4-lijns vlieger bar geschikt is voor de 4-lijns matrasvlieger. Bij de 2-lijns vlieger bar en matrasvlieger is het besturen een stuk gemakkelijker. Voor de beginner is dit een mooie eerste stap om jouw vlieger bar en matrasvlieger te leren kennen. Bij de 4-lijns vlieger bar en matrasvlieger wordt dit een stuk anders. Deze matrasvliegers hebben 2 stuurlijnen en 2 remlijnen. Het wordt een wat groter risico naarmate de matrasvlieger groter wordt, dus oefen eerst goed. In ieder geval staat er voor elke gelegenheid wel een vlieger bar online!

Besturing vlieger bar

Je hebt vlieger bars en vlieger handles. Een vlieger bar is ideaal wanneer er veel wind staat, zo hou jij de controle over jouw power-of depower kite. Vlieger handles zijn ideaal voor de gevorderde surfer onder ons. Wanneer je dit onder controle krijgt kun je snelle en preciezer sturen. Ga dus even na of jij liever een vlieger bar hebt of vlieger handles. Er is genoeg keuze!

Vlieger bar online kopen

Ben jij er al aan uit welke vlieger bar bij jou past? Of heb je nog vragen over andere producten, zoals windsurfboards, windsurfzeilen, windsurf trapezes en kitesurf kites? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag op weg om uiteindelijk de perfecte uitrusting met u samen te stellen.