Filter
merk
Modeljaar

Opblaasbaar SUP board 

Van hoog naar laag sorteren

2 Artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

2 Artikel(en)

Op zoek naar een opblaasbaar SUP board? Dan ben je hier aan het juiste adres! Wij bieden de laagste prijs, snelle levering en 14 dagen retourrecht! Begin je net met Suppen of ben je een fanatiekeling? Wij hebben voor iedere watersporter een geschikt opblaasbaar SUP board voor een scherpe prijs!

Waar heb je een SUP board voor nodig?

Er zijn verschillende manieren om van het suppen te genieten. Wil je ontspannen over het water touren, of wil je juist racen over het water? De keuze van een board wordt mede gemaakt door wat je ermee van plan bent.

Waarom een opblaasbaar SUP board?

Er zijn verschillende redenen om een opblaasbaar SUP board aan te schaffen, zoals:

  • makkelijk te vervoeren
   Een opblaasbaar SUP board kan je makkelijk overal mee naartoe nemen. Wanneer het board namelijk niet opgeblazen is past hij gemakkelijk in de rugzak die meegeleverd wordt.
  • Licht van gewicht
   Een opblaasbaar SUP board weegt rond de 10 kilo en je kan deze dus makkelijk meedragen.
  • Stevigheid
   Er ontstaan nog weleens misverstanden over de stevigheid van een opblaasbaar SUP board. Er zit een zeer geavanceerde technologie in de boards verscholen. Er zitten duizenden stevige ‘draden’ in die beide kanten bij elkaar houden, hierdoor ontstaat er een zeer sterke constructie.
  • Ze zijn voordeliger
   Een hardboard kan al snel boven de 1000 euro stijgen terwijl je een opblaasbaar SUP board als voor een paar honderd euro hebt.
  • Het zijn duurzame producten
   Een botsing met een opblaasbaar SUP board tegen rotsen wordt opgevangen, terwijl met een had board de kans op schade erg groot is.
  • Zachter oppervlak
   In het begin kun je vrij snel van je board vallen. Een opblaasbaar SUP board heeft geen enorme impact op je lichaam wanneer je er van afvalt en tegen je board aan knalt.
 • Ze zijn makkelijk op te bergen
  Je hebt geen grote garage of zolder nodig om een opblaasbaar SUP board op te bergen. Je kan hem in een klein hoekje kwijt tijdens het winterseizoen.

Wil jij graag beginnen met suppen? Bekijk dan ons complete aanbod zoals SUP Peddels of SUP Vinnen