Filter
merk
Modeljaar

Supboards

Van hoog naar laag sorteren

2 Artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

2 Artikel(en)

Op zoek naar een SUP board? Dan ben je hier aan het juiste adres! Wij bieden de laagste prijs, snelle levering en 14 dagen retourrecht! Begin je net met Suppen of ben je een fanatiekeling? Wij hebben voor iedere watersporter een geschikte SUP board voor een scherpe prijs!

Wat is SUP?

Ook wel stand up paddleboarding genoemd. De populaire watersport die van oorsprong uit Hawaii komt is overgewaaid naar Amerika en nu ook Europa. Sup biedt een ontzettend goede workout waarbij je je rug, borst, armen en billen allemaal tegelijk traint. Het is daarbij een laagdrempelige sport die voor iedereen toegankelijk is.

Waar heb je een SUP board voor nodig?

Er zijn verschillende manieren om van Suppen te genieten. Wil je ontspannen over het water touren, of wil je juist racen over het water? De keuze van een board wordt mede gemaakt door wat je ermee van plan bent.

 • Surfen
  Deze boards hebben meer rocker dan race- of touringboards, dit zorgt ervoor dat de neus van het SUP board niet onder water komt wanneer je door een golf wordt opgepakt. De rocker is ook essentieel voor het sneller maken van bochten.
 • Allround
  Dit SUP board is geschikt voor zowel in de golven als op vlak water.
 • Race
  Deze boards hebben extra lengte en minder breedte. Het gestroomlijnde design kan makkelijk snelheid ontwikkelen.
 • Touring
  Dit SUP board heeft meer volume dan een race board en is ideaal om te cruisen met minder snelheid. Het kost minder moeite om de snelheid vast te houden in tegenstelling tot bij een race board.
 • Opblaasbaar SUP Board
  Een opblaasbaar SUP board biedt uitkomst voor als je wilt gaan reizen. De boards zijn van hoge kwaliteit en zijn gemaakt van een verstevigd PVC.
 • Wind crossover
  Een crossover SUP board is tevens ook een instap windsurfboard.

Wil jij graag beginnen met Suppen? Bekijk dan ons complete aanbod zoals Opblaasbaar SUP boards of het merk JP Australia