Filter
merk
Modeljaar

SUP

Van hoog naar laag sorteren

40 Artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

40 Artikel(en)

Op zoek naar een SUP board? Dan ben je hier aan het juiste adres! Wij bieden de laagste prijs, snelle levering en 14 dagen retourrecht! Begin je net met SUP of ben je een fanatiekeling? Wij hebben voor iedere watersporter een geschikt SUP board voor een scherpe prijs!

Wat is suppen?

Ook wel stand up paddleboarding genoemd. De populaire watersport die van oorsprong uit Hawaii komt is overgewaaid naar Amerika en nu ook Europa. Suppen biedt een ontzettend goede workout waarbij je je rug, borst, armen en billen allemaal tegelijk traint. Het is daarbij een laagdrempelige sport die voor iedereen toegankelijk is. Bij SUP sta je op een board en met een peddel beweeg je jezelf voort.

Recreatief of competitief?

Er zijn verschillende manieren om van SUP te genieten. Wil je ontspannen over het water touren, of wil je juist racen over het water? Ook kan je een SUP board krijgen om yoga op uit te oefenen of om te gaan vissen. Bekijk daarom ons ruime assortiment aan SUP boards en bestel het board dat aan jouw wensen voldoet. Geniet van de buitenlucht, train je lijf en beleef met name veel plezier op het water!

Hard of opblaasbaar SUP board?

Er zijn verschillende SUP boards verkrijgbaar, maar de grootste vraag zal waarschijnlijk zijn of je voor een hard of een opblaasbaar board moet gaan. Hier is het belangrijk om te weten wat je precies ermee gaat doen. Wil je er namelijk veel mee gaan reizen, dan kan een opblaasbaar board een betere uitkomst voor je zijn.

SUP boards van JP Australia

Wij bieden een ruim assortiment aan van JP Australia SUP boards, kenmerkend voor JP Australia is dat deze boards makkelijk te varen zijn en er een goede performance in zit. JP Australia is een van de meest populaire windsurfmerken en is onderdeel van de Prydegroup.

Wil jij graag beginnen met SUP? Bekijk dan ons complete aanbod zoals SUP Peddels of opblaasbaar SUP board