Filter
merk
Modeljaar
Geslacht

Ronix

Van hoog naar laag sorteren

15 Artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

15 Artikel(en)

Ronix wakeboard

Als je opzoek bent naar een Ronix wakeboard, dan ben je hier op de juiste plek! Watersporters.com heeft veel hoogstaande merken op het gebied van wakeboarden en Ronix is hier zeker een van! Dit is een jong merk dat streeft om de wake industrie te blijven vernieuwen. Ze waarderen hun verleden, maar zijn gedreven om nieuwe doelen te bereiken. Ze werken samen met grote wakeboard namen, waaronder Dallas Friday. Zij is een van de bekendste en beste vrouwelijke wakeboarders aller tijden. Dallas heeft haar eigen Ronix wakeboard en andere bijpassende gear. Een Ronix wakeboard is van hoge kwaliteit. Het maakt niet uit of je een beginner of een vergevorderde bent, er is voor iedereen een Ronix wakeboard beschikbaar.

Meer dan wakeboards

Ervaren of beginner, iedereen weet dat je voor een van de beste producten bij het merk Ronix moet zijn! Een Ronix wakeboard staat voor kwaliteit en degelijkheid, dat is wat je wil als je met 30 tot 40 kilometer per uur over het water raast. Wat daarbij ook belangrijk is zijn andere voorzorgsmaatregelen. Wil je een bijpassende look creëren bij je Ronix wakeboard, kijk dan ook eens naar onze impact vesten en helmen. Hiermee ben je veilig op het water, voor als je bijvoorbeeld valt, maar zie je er toch stijlvol uit door de mooie designs!

Een Ronix wakeboard kopen

Naast de vele verschillende wakeboards en benodigdheden die Ronix te bieden heeft verkopen ze ook onder andere wakesurf boards. Deze lijken op een kleine surfplank en hier sta je zonder bindingen op, extra uitdaging dus! Heb jij je perfecte Ronix wakeboard of ander product van dit fantiastische merk gevonden? Dan is bestellen bij ons in de webshop heel eenvoudig! Wij garanderen de laagste prijs, een veilig betaalsysteem en 14 dagen retourrecht. Wij zorgen ook dat je Ronix wakeboard zo snel mogelijk bij je thuis wordt afgeleverd.