Filter
merk

Revolution

Revolution EXP Reflex Orange-Red

€ 195,00

Van hoog naar laag sorteren

1 Artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

1 Artikel(en)

De Revolution Kite

Op korte termijn een Revolution Kite kopen? Bij Watersporters.com hebben we een grote collectie van de Revolution Kite. Deze vliegers zijn 4-lijns kites en dat maakt ze makkelijker te besturen dan bijvoorbeeld 2-lijns kites. Om te kunnen vliegeren heb je natuurlijk ook accessoires hiervoor aan. Zo kan een windmeter van pas komen om de windsnelheid te meten met een grote precisie en mogen vliegerlijnen natuurlijk ook niet ontbreken in jouw kiteset.

Welke soorten Revolution kite bestaan er?

De Revolution Kite heeft meerdere uitvoeringen. Hierdoor is er voor iedereen wel een passende Revolution kite. Of je nou een beginner bent of een gevorderde, voor ieder niveau van kiten bestaat er wel een geschikte Revolution kite. De vliegers hebben allemaal een verschillende spanwijdte. Zo zijn vliegers met een grote spanwijdte meer geschikt voor beginners, omdat deze Revolution kite makkelijker te besturen en te corrigeren is. Het assortiment bestaat uit meerdere verschillende typen vliegers. Een aantal voorbeelden hiervan zijn de Reflex, Power Blast, Vented en John Baressi. Naast de verschillende typen van de Revolution kite bieden we ook een ruime keuze kleuren en kleurcombinaties. Hierdoor kun je je onderscheiden van andere vliegers die hoog in de lucht hangen.

Revolution kite bestellen?

De Revolution kite is gemaakt van duurzame materialen. De vliegers zijn flexibel en sterk, wat ze niet alleen geschikt maakt voor wedstrijden en competities, maar ook voor vrijetijdsbesteding. Het nylon waar de vlieger van gemaakt is, is erg stevig en zorgt ervoor dat jouw Revolution kite wel tegen een stootje kan. Wil je de Revolution kite bestellen? Bij Watersporters.com bieden we de Revolution kite aan voor de laagste prijs. Twijfel je toch nog over welke Revolution kite het meest geschikt is voor jou? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice!