Overboard

Van hoog naar laag sorteren

52 Artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

52 Artikel(en)

Overboard

Al jarenlang levert Overboard kwaliteit als het gaat om waterdichtheid. Tevens zien de spullen er nog mooi en avontuurlijk uit. Overboard levert producten die tegen onderdompeling voor een langere tijd kunnen, maar ook producten die spatwaterdicht zijn. Dit staat uiteraard keurig bij de productomschrijving beschreven. Dus zorg wel dat je de omschrijving goed leest. Het blijft overigens niet alleen bij waterdichtheid. Overboard werkt namelijk met een Slide Seal Stystem waardoor verscheidene producten ook tegen zand, vuil, sneeuw en stof kunnen. Dit zoek jij natuurlijk wanneer je een avontuurlijke tocht gaat maken.

Overboard hoezen en tassen

Bij Watersporters.com vindt je veel verschillende hoezen en tassen van Overboard. Ons ruime assortiment biedt bijvoorbeeld het volgende aan als het gaat om tassen:, Overboard rugzakken, Overboard reistassen en Overboard dry bag. Ook qua hoezen is er een verschillend assortiment. Zo zijn er hoezen voor je telefoon, camera, oordopjes, tablet en e-reader.

Bij het kiezen van een bepaalde Overboard hoes is het belangrijk dat je let op de maat. Niet ieder toestel is van hetzelfde formaat, vandaar de verschillende maten. Let hier dus ook goed op wanneer je iets wilt bestellen. Ook van de Overboard rugtassen biedt Watersporters.com verschillende formaten aan. Zo kan je voor een wat kleinere maat gaan van 40 liter, maar zijn er ook Overboard rugtassen van 40 liter. Voor elke reis is er dus een geschikte tas.

Overboard bestellen bij watersporters.com

Dus heb jij binnenkort een trip gepland staan? Of ken je soms iemand die toe is aan een waterdichte tas? Dan ben jij bij Watersporters.com aan het juiste adres! Watersporters.com biedt vele producten aan met een goede kwaliteit en met de laagste prijs. Mocht je verder nog vragen hebben over het product of over bepaalde diensten? Neem contact met ons op! Wij helpen je graag. Wij zijn per mail of telefonisch bereikbaar. Mocht je niet in de gelegenheid zijn om te kunnen telefoneren, whatsappen is ook mogelijk.