Neilpryde

NeilPryde Windsurfmast TPX100 SDM 430

€ 849,00

NeilPryde Windsurfmast TPX100 SDM 460

€ 949,00

NeilPryde Windsurfmast TPX100 SDM 490

€ 999,00

Van hoog naar laag sorteren

68 Artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Van hoog naar laag sorteren

68 Artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Neilpryde

Wilt u gaan windsurfen, en heeft u al wel een windsurfboard maar nog geen windsurfzeil? Dan bent u bij Watersporters.com aan het juiste adres. Op onze website vind u een ruim assortiment aan windsurfzeilen van het merk Neilpryde. Neilpryde produceert zeilen, masten, wetsuits en nog veel meer windsurf accessoires. Neilpryde is een merk dat producten maakt van hoge kwaliteit. Deze producten zijn bij Watersporters.com te krijgen voor echte internetprijzen. Bent u op zoek naar een nieuwe windsurfzeil? Bekijk dan snel het aanbod online op Watersporters.com.

Neilpryde Windsurfzeil aanschaffen

Wanneer u een windsurfzeil van het merk Neilpryde wilt kopen moet u op een paar dingen letten. Als eerst is het belangrijk dat u een zeil koopt dat niet te groot is. Gaat u veel zeilen op een plaats waar het vaak hard waait? Dan heeft u een kleinere zeil nodig, terwijl u een groter zeil nodig heeft als u op een plaats gaat zeilen waar het niet hard waait. Ook is het eigen gewicht belangrijk bij de aankoop van een windsurfzeil van Neilpryde. Mensen die wat zwaarder wegen kunnen een bepaalde zeilmaat langer vasthouden dan een een lichtere surfer, dit komt voornamelijk door het tegengewicht van de surfer. Heeft u naast deze uitleg nog meer informatie nodig voor de aankoop van een windsurfzeil van het merk Neilpryde? Neem dan contact met ons op! Er staat deskundig personeel klaar om u te helpen bij uw zoektocht naar het perfecte windsurfzeil.

Neilpryde accessoires

Op onze website kunt u veel accessoires van het merk Neilpryde vinden. Met deze accessoires kunt u uw windsurfervaring perfect maken! In ons assortiment zijn verschillende windsurf gieken te vinden. Daarnaast zijn er ook extensions, trimming kit en MXT Extensions van het merk Neilpryde te vinden op onze website. Hiermee kunt u uw windsurf ervaring perfect maken! Heeft u de perfecte uitrusting gevonden? Bekijk dan snel het aanbod wetsuits en geniet van het windsurfen!