Good

GOOD Wakeboard Fly 2020

€ 619,00

GOOD Wakeboard Onefiftyone 2020

€ 549,00

GOOD Wakeboard Mentor 2020

€ 699,00

Van hoog naar laag sorteren

8 Artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

8 Artikel(en)

Goodboards

Overweegt u Goodboards producten aan te schaffen? Kies uit het ruimste aanbod Goodboards bij Watersporters.com! Het merk Goodboards is een Duits merk dat ontstaan is in de stad Ammersee bij München. Ze produceren premium goodboards, waarmee goede prestaties geleverd kunnen worden door hun fans. Hun goodboards zijn doorgaans houten ontwerpen en voor de productie hiervan worden alleen duurzame en hoogwaardige materialen gebruikt. Tot in het kleinste detail worden de goodboards samengesteld en ze vertrouwen op hun authentieke handwerk. Goodboards streeft ernaar eerlijke partnerschappen te onderhouden met hun kernwinkels en zonder bestellingen van grote machtige spelers. De goodboards en ski’s worden met veel detail en aandacht geproduceerd in twee fabrieken in Tsjechië, in het hart van Europa. Bij de oprichting van Goodboards is door het bedrijf bewust gekozen voor hoogwaardige kwaliteit, om zo een lange levensduur, tevredenheid en rijplezier te kunnen garanderen voor de klant.

Hoe maak je gebruik van de goodboards?

Bij Watersporters.com bieden we een ruim assortiment goodboards. Zo hebben alle goodboards een ander uiterlijk. Net als op een skateboard, bepaal je eerst welke voet je dominante voet is. Wanneer je deze gekozen hebt, kun je de bindingen op de goodboards aanpassen. Als je een beginner bent, is het handig om de bindingen wat verder aan de achterkant van het board vast te zetten. Wanneer je het water op gaat, hou je je knieën goed gebogen en om te sturen kun je leunen naar de kant van je tenen of van je hielen.

Andere watersporten die je wellicht ook interesseren

Naast de goodboards hebben we nog veel meer andere producten die handig van pas komen wanneer je gaat wakeboarden. Denk je dat wakeboarden toch niet helemaal jouw ding is? Probeer dan eens kitesurfen of windsurfen! Ook bij deze sporten kun je met een enorme vaart over het water gaan. Het enige verschil met wakeboarden is dat je bij wakeboarden vasthoudt aan een lijn die je vooruit trekt, terwijl je bij de andere twee sporten gebruik maakt van de wind.