Filter
merk
Modeljaar

Follow

Van hoog naar laag sorteren

1 Artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

1 Artikel(en)

Follow

Overweegt u Follow artikelen te kopen? Bekijk hier het ruimste aanbod van Follow artikelen! Het merk Follow is opgericht in 2010. De eerste producten die Follow toen produceerde waren sleephandvatten en een paar andere accessoires die allemaal voldeden aan een bepaalde visie van Follow, namelijk: niet teveel poespas, gewoon producten van goede kwaliteit die goed werken. Tot op de dag van vandaag staat Follow bekend om een breed scala aan rijaccessoires en wearables. Het team van Follow is enorm groot, maar toch slagen ze erin allemaal dezelfde visie te begrijpen en na te streven. De producten worden gebruikt door alle verschillende niveaus sporters. Deze mensen zijn niet alleen gebruikers van de Follow producten, maar tegelijkertijd ook ambassadeurs. Ze geven namelijk te alle tijden goede feedback en helpen zo de Follow producten nog verder te verbeteren.

Follow impact vesten en meer

Het assortiment van Follow bij Watersporters.com bestaat uit verschillende soorten producten. Zo verkoopt dit merk bijvoorbeeld beschermende helmen, maar ook wakeboardvesten. Een wakeboard vest is een belangrijk onderdeel van de wakeboard uitrusting. Het beschermt je lichaam namelijk tegen stoten en klappen op het water. Omdat het alleen je bovenlichaam bedekt, word je niet beperkt in bewegingsvrijheid. Daarnaast zorgt het vest ervoor dat je blijft drijven wanneer je te water gaat. Het aanbod van de wakeboardvesten van Follow is groot, zo bieden we namelijk onder andere de edities Stow, Atlantis, Happy Surf, Corp, Lace Pro en nog veel meer soorten wakeboard vesten aan. Zowel voor mannen als vrouwen zijn er geschikte vesten te vinden en zijn er ook vesten verkrijgbaar uit verschillende modeljaren.

Andere merken

Naast het merk Follow hebben we bij Watersporters.com nog veel meer verschillende merken in ons assortiment. Bekijk bijvoorbeeld eens de artikelen van Cabrinha, die voornamelijk kitesurf artikelen verkoopt. Wij wensen je veel succes bij het kiezen van de juiste watersportuitrusting!