Cabrinha

Cabrinha FX 2018 Kite only Blue - 10 meter

€ 1.449,00 € 869,00

Cabrinha FX 2018 Kite only Yellow- 8 meter

€ 1.349,00 € 944,00

Cabrinha FX 2018 Kite only Yellow - 12 meter

€ 1.549,00 € 929,00

Van hoog naar laag sorteren

114 Artikel(en)

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Van hoog naar laag sorteren

114 Artikel(en)

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Cabrinha

Wanneer je veel aan kitesurfen doet, zal Cabrinha vast geen onbekend merk zijn. Cabrinha is een merk dat A-kwaliteit producten levert. Op Watersporters.com vind je een ruim assortiment Cabrinha artikelen, waarmee je snel en eenvoudig kunt genieten van het kitesurfen. Ben je geïnteresseerd in kitesurfen, en wil je meer informatie over het merk Cabrinha krijgen? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag met al je vragen.

Cabrinha aanschaffen

Wanneer je wilt beginnen met kitesurfen, moet je je natuurlijk goed oriënteren. Kitesurf artikelen van Cabrinha koop je natuurlijk niet elke week, en de producten zijn ook duur. Zorg er voor dat je alle nodige informatie hebt verzameld voordat je de aankoop doet. Op Watersporters.com vind je verschillende producten van Cabrinha terug, namelijk:

 • Kiteboards
 • Kites
 • Kitebars
 • H1 pads & straps
 • H3 Boots
 • Kitesurfboard
 • Kitepomp
 • En nog veel meer!

Zoals je ziet kan je jouw complete kitesurf uitrusting in één keer compleet maken met Cabrinha. De producten uit ons assortiment zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen, zo kan je ook genieten van dit topmerk wanneer je wat minder te besteden hebt. Ondanks dat alle producten op Watersporters.com laag geprijsd zijn, is een complete kitesurf uitrusting niet goedkoop. Zorg er dus voor wanneer je een Cabrinha uitrusting koopt dat je alle mogelijkheden goed hebt doorgenomen, zodat je niet voor verassingen komt te staan.

Watersport beoefenen

Wanneer je een watersport wilt beoefenen ben je bij Watersporters.com aan het juiste adres. Op onze website vind je alles wat je nodig hebt om verschillende watersporten te beoefenen. Wil je kitesurfen, windsurfen, wakeboarden of vliegeren? Op onze website vind je naast Cabrinha verschillende top merken voor de watersport. Bekijk ook eens het aanbod wetsuits, zo is jouw uitrusting in één keer compleet. Heb je een vraag over de producten in het assortiment? Neem dan contact met ons op, er staat een deskundig team klaar om je te helpen.