BIC

BIC 6'0" PAINT Shortboard 2017

€ 285,00 € 245,00

BIC 6'6" PAINT Maxi Shortboard 2017

€ 299,00 € 249,00

Van hoog naar laag sorteren

2 Artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

2 Artikel(en)

Bic surfboards

Altijd al wel eens willen surfen over de golven in de zee? Dan heb je een Bic surfboard nodig. De surfboards van het merk Bic zijn, vergeleken met andere merken zoals bijvoorbeeld Cabrinha, scherp geprijsd, maar zijn wel gewoon van top kwaliteit. Wanneer je een Bic surfboard wilt kopen is het belangrijk dat je je goed oriënteert over de mogelijkheden. Een surfboard koop je natuurlijk niet heel vaak en een board kopen is ook duur. Er zijn al veel verschillende Bic surfboards te vinden in ons assortiment. Daarnaast zijn er ook nog heel veel surfboards van andere merken te vinden. Het is dus belangrijk dat je weet wat je koopt, en dat je gekeken hebt naar alle opties. Ben je geïnteresseerd in een Bic surfboard? Neem dan contact met ons op of bekijk ons assortiment!

Voor iedere smaak

Ieder persoon heeft natuurlijk zijn eigen smaak, en die wil je natuurlijk ook overbrengen. Met een Bic surfboard kan je altijd je eigen stijl overbrengen naar jouw omgeving. Met 35 verschillende surfboards in verschillende prijsklassen is er altijd wel een Bic surfboard te vinden die goed bij jouw stijl past. Heb je nog nooit gesurft? Dan zijn de Bic surfboards echt iets voor jou! deze boards zijn namelijk speciaal gemaakt voor beginners. De surfboards van Bic zijn zo ontworpen dat een beginnende surfer gemakkelijk het board kan besturen. Op deze boards sta je verzekerd en stabiel, waardoor je altijd de beste golven kunt pakken!

Bic accessoires

Naast de Bic surfboards kan je bij Watersporters terecht voor verschillende windsurfboards. Daarnaast zijn er ook verschillende leashes te vinden, zodat je nooit meer jouw Bic surfboard verliest wanneer je onderuit gaat. Heb je de perfecte surfboard gevonden? Neem dan gelijk een kijkje bij de wetsuits. Hiermee zorg je er voor dat jouw surf uitrusting in één keer compleet is!.