Alpinefoil

AlpineFoil Access V3 Kitefoil 2018

€ 1.189,00

Van hoog naar laag sorteren

2 Artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

2 Artikel(en)

Alpinefoil

Het merk Alpinefoil is een Franse producten van hoge kwaliteit kitefoils voor windsurfen en kitesurfen. Het bedrijf heeft al ruim 10 jaar ervaring met het produceren op het hoogste niveau. Inmiddels is Alpinefoil een van de bekendste merken op het gebied van kitefoils en staan zij garant voor hoge kwaliteit. Nadat we zelf de Alpinefoil kitefoil en Alpinefoil windfoil hebben mogen proberen zijn we erg enthousisast geworden en hebben we besloten de producten op onze webshop aan te bieden. De foils van Alpinefoil zorgen voor een fantastische watersportervaring, wat je niveau ook is. Twijfel dus niet en bekijk snel het complete aanbod!

Wat is kitefoil?

Nadat het funboarden in de jaren 80 en het kitesurfen in de jaren 2000 erg populair zijn geworden, is kitefoil een nieuwe revolutie in de watersportbranche. Het is een vorm van wind of kitesurfen waarbij er een foil onder het bord zit waardoor je met het board boven het water ‘zweeft’. Doordat je boven het water glijdt en niet erop krijg je een erg buitengewoon en uniek gevoel, alsof je met een snowboard over verse poedersneeuw glijdt. Een kitefoil maakt het mogelijk om te surfen met zeer lichte windkrachten maar ook met heel krachtige winden. Het is daarom toegankelijk voor alle nivau’s, of je nu een beginnende watersporter bent of een professional.

Meer van Watersporters, vóór watersporters

Watersporters.com is een veelzijdige website en heeft niet alleen de beste windfoils, maar ook allerlei andere producten waarmee je kunt windsurfen. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het aanbieden van de beste kitesurf kites en kiteboards van top merken als Peter Lynn en Cabrinha. Heb je een vraag over een van de foils van Alpinefoil of een van de andere producten op onze website? Neem dan gerust contact met ons op en wij zullen jou voorzien van een professioneel en persoonlijk advies!