Klantenservice

Watersporters.com is jouw winkel voor (matras)vlieger artikelen in Nederland. Met dezelfde service als in een fysieke winkel, maar dan tegen internetprijzen. Naast het uitgebreide assortiment biedt Watersporters.com alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen. Mocht je contact willen opnemen met Watersporters.com dat kan dat op de volgende manieren: 

Mocht u contact willen opnemen met Watersporters.com betreft uw bestelling, retourneren of betalen:

Telefonisch: 085-0493370
Per email:verkoop@Watersporters.com
Per brief: Afdeling Klantenservice, Meerheide 27, 5521 DZ, Eersel.

Wilt u graag persoonlijk advies betreft de producten? Neemt u dan contact op middels

WhatsApp: 06-10429676
Per email: info@Watersporters.com

 

Retourformulier

Heb je je bedacht? Watersporters.com biedt jouw de mogelijkheid binnen 14 dagen niet gebruikte artikelen, in de onbeschadigde verpakking, te retourneren. Slechts de door Watersporters.com gemaakte verzend- en administratiekosten worden bij je in rekening gebracht. Ook bij het retourneren van een bestelling welke onder de garantie voorwaarden valt, zijn de kosten voor het retourneren voor uw rekening.

Goederen die u retour wilt sturen moeten voorzien zijn van een retourformulier. Dit retourfomulier moet u in de verpakking toevoegen. Deze kan u hieronder downloaden.


Download Retourformulier

 

Een brief naar Watersporters.com kan gericht worden aan:

Afdeling Klantenservice
Meerheide 27, 5521 DZ, Eersel
 
 

Mogelijkheid om wetsuits te passen en direct mee te nemen worden geboden bij onze showroom te Hilvarenbeek. Kijk op de site voor meer informatie.

 
Betaalinformatie
Watersporters.com biedt diverse veilige betaalmogelijkheden aan. Zo kun je je bestelling betalen via creditcard, iDEAL, MisterCash of bankoverschrijving. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u gewend bent. Mistercash is een betaalsysteem in België en is te vergelijken met het iDEAL betaalsysteem in Nederland. Het gebruik ervan is eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar. Indien u kiest voor de optie ‘Bank overschrijving’ ontvangt u na het plaatsen van de bestelling een e-mail met de betaalgegevens. Indien u die niet ontvangen heeft: Bankrekening 162 5477 73 (tnv Modemania.nl -1 Dagactie inzake Watersporters.com), IBAN NL88 RABO 0162 5477 73 en BIC RABONL2U.