Zittrapeze

Van hoog naar laag sorteren

7 Artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

7 Artikel(en)

Zittrapeze

Ben je een beginnende kitesurfer, en ben je op zoek naar een trapeze? Dan is een zittrapeze van Watersporters.com echt iets voor jou! Zittrapezes hebben vooral het voordeel dat het een soort broek is die je aantrekt, waardoor de trapeze niet omhoog kruipt tijdens het kitesurfen. Daarnaast zijn mensen die veel gewindsurfd hebben het ook vaak gewend om een zittrapeze te gebruiken. Veel beginnende kitesurfers vinden het lastig om een keuze te maken tussen een zittrapeze en een heuptrapeze. Heb je meer informatie nodig om een goede keuze te kunnen maken? Neem dan gerust contact met ons op!

Voordelen zittrapeze

Wanneer je kitesurfles krijgt, wordt er meestal gebruik gemaakt van een zittrapeze. Hoewel veel kitesurfers een heuptrapeze fijner vinden, heeft een zittrapeze zeker verschillende voordelen, namelijk:

  • Een zittrapeze kan niet omhoog kruipen tijdens het kitesurfen.
  • Deze trapeze geeft meer steun in de rug.
  • De haak zit lager.
  • Het lichaamspunt zit lager.

Ondanks al deze voordelen, Is het belangrijk om naar je eigen persoonlijke voorkeuren te kijken. Op Watersporters.com vind je zittrapezes van twee verschillende top merken. Je vind de beste zittrapezes van de merken Mystic en NP. Heb je de perfecte zittrapeze gevonden? Neem dan gelijk een kijkje bij al onze andere artikelen waarmee je in één keer kunt kitesurfen.

Zittrapeze aanschaffen

Wil je een trapeze aanschaffen? Bekijk dan snel het assortiment op watersporters.com. Naast trapezes kan je bij ons terecht voor alles wat je nodig hebt voor verschillende watersporten, zoals: windsurfen, kitesurfen en wakeboarden. Zo kan je in een keer je uitrusting compleet maken. Heb je de perfecte uitrusting gevonden voor je favoriete watersport? Bekijk dan ook eens de wetsuits in ons assortiment. Heb je vragen over de producten uit ons assortiment, of heb je nog extra advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag met al je vragen!