Spreaderbar

Mystic Clickerbar 4.0 Surf 2018-XS

€ 69,99

Mystic Clickerbar 4.0 Surf 2018-S/M

€ 69,99

Mystic Clickerbar 4.0 Surf 2018-L/XL

€ 69,99

Van hoog naar laag sorteren

7 Artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

7 Artikel(en)

Spreaderbar

Wil je een nieuwe spreaderbar kopen om jouw kitesurf uitrusting compleet te maken? Bekijk dan snel ons assortiment op Watersporters.com. Er worden verschillende merken van top kwaliteit aangeboden, zoals NP en Mystic. Een spreaderbar wordt aan de trapeze gemonteerd, en is een apparaat waarmee de kite vanaf de trapeze gereleased kan worden. Wanneer je aan de hendel van de spreaderbar trekt, schiet de haak los van de trapeze. Wanneer het gevaar geweken is kan je de kite weer eenvoudig vastmaken, en kan je snel weer genieten van het kitesurfen. Heb je nog vragen over de spreaderbar, of wil je nog meer informatie krijgen? Neem dan contact met ons op!

Spreaderbar veiligheid

Voor de kitesurfers die veiligheid heel belangrijk vinden, zijn de spreaderbars van Watersporters.com het ideale gereedschap. Omdat een spreaderbar makkelijk te gebruiken is, is dit ook zeer geschikt voor beginnende kitesurfers. Je kan als beginnende kitesurfer dus op een veilige en makkelijke manier het kitesurfen leren. Op watersporters.com vind je verschillende spreaderbars van het merk NP. De S1 serie van NP is gemaakt van gesmeed aluminium. Hierdoor zijn de bars van NP sterker en lichter dan ooit tevoren! De S1 van NP is gemaakt in samenwerking met verschillende professionele kitesurfers. Hierdoor weet je zeker dat deze spreaderbar van een super kwaliteit is. Heb je een spreaderbar gevonden? Bekijk dan gelijk het aanbod trapezes. Zo is je uitrusting al bijna compleet!

Spreaderbar kopen

Wil je een nieuwe spreaderbar kopen en ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Bekijk dan het volledige assortiment op Watersporters.com. In ons assortiment vind je alles wat je nodig hebt om te kunnen genieten van je favoriete watersport, zoals onder andere windsurfen, wakeboarden en kitesurfen. Daarnaast kan je ook wetsuits en waterdichte tassen vinden op onze website. Zo is jouw uitrusting in één keer compleet. Heb je na deze informatie nog vragen over de spreaderbar, of over een ander product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag!