Trapezes

Mystic Clickerbar 4.0 Surf 2018-XS

€ 69,99

Mystic Clickerbar 4.0 Surf 2018-S/M

€ 69,99

Mystic Clickerbar 4.0 Surf 2018-L/XL

€ 69,99

Van hoog naar laag sorteren

74 Artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Van hoog naar laag sorteren

74 Artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2

De beste Kite trapezes

Ruim 50 kwaliteit Kite trapezes vanaf slechts €91,00! A-merk kwaliteit met een laagste prijs garantie! Sla nu je slag en laat ons jou helpen het water te veroveren! Watersporters.com heeft een ruime keuze aan Kite trapezes waardoor er voor jou altijd een perfecte match bij zit. Of je nou gaat voor een heuptrapeze of een zittrapeze, we’ve got you covered!

Waar let je op bij het kopen van een Kite trapeze?

De kite trapeze is een van de belangrijkste onderdelen wanneer je gaat kitesurfen. Het is daarom ook belangrijk dat je goed over je keuze nadenkt. Ten eerste bepaal je of je een kite trapeze voor mannen of voor vrouwen nodig hebt. Vervolgens heb je de keuze tussen een heuptrapeze en een zittrapeze. Wat het beste is voor jou ligt volledig aan jouw eigen voorkeur. Zo geeft een heuptrapeze meer bewegingvrijheid, maar dit betekent niet per se dat dit beter is voor jou. Naast het type trapeze zit er ook nog verschil in hoogte, comfort en hardheid. Een hoge kite trapeze is bijvoorbeeld handiger wanneer je zelf ook wat langer bent.

Jouw perfecte Kite trapeze

Naast het type trapeze is ook de maat van belang. De meeste trapezes zullen nog wat uitrekken wanneer je ze voor het eerst aan hebt, dus houd hier rekening mee. Je zult merken dat wanneer je aan beide kanten 5 tot 10 cm over hebt je kite trapeze het beste zal zitten. Heb je jouw perfecte trapeze gevonden? Bestel hem dan snel op watersporters.com! Naast kite trapezes hebben we ook een groot aanbod andere kiteboard benodigdheden, waaronder;

En nog veel meer! Al onze producten nu met een laagste prijs garantie, dus twijfel niet en sla je slag! Heb je hulp nodig bij het vinden van jouw perfecte kite trapeze? Of heb je andere vragen, neem contact met ons op via e-mail of telefoon.