Neilpryde

Van hoog naar laag sorteren

19 Artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

19 Artikel(en)

Neilpryde trapeze

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe trapeze, hebben wij goed nieuws! Op watersporters.com vind je Neilpryde trapezes. De trapezes van het merk Neilpryde staan bekend om hun hoge kwaliteit. Naast trapezes heeft Neilpryde ook verschillende protectieartikelen. Zo kan je op onze website helmen en harnassen vinden. Ben je geïnteresseerd in een nieuwe trapeze? Bekijk dan snel het aanbod Neilpryde trapezes of vraag naar de mogelijkheden.

Verschillende Neilpryde trapezes

Er zijn twee soorten Neilpryde trapezes te vinden in ons assortiment. Namelijk zittrapezes en heuptrapezes. De heuptrapezes van Neilpryde zitten, zoals de naam al zegt, om de heup. Deze trapezes worden vaak gebruikt door de wat meer ervaren kitesurfers die meer bewegingsvrijheid willen. Met de Neilpryde heuptrapeze heb je geen banden rondom je benen, en kan je daarnaast ook makkelijker je eerste trucs doen. Naast de heuptrapezes zijn er in ons assortiment ook zittrapezes te vinden. De zittrapeze van Neilpryde is een soort broek die je aantrekt. Deze kan niet omhoog schuiven tijdens het kitesurfen. Daarnaast zit het lichaamspunt lager, wat goed helpt bij het aankanten. Als laatst zijn er ook nog Neilpryde spreaderbars te vinden in onze webshop. Spreaderbars zijn handig voor de personen die veiligheid belangrijk vinden tijdens het kitesurfen. Daarnaast zijn ze ook zeer geschikt voor beginnende kitesurfers.

Neilpryde trapeze kopen

Wil je een Neilpryde trapeze kopen? Bekijk dan snel het aanbod online op onze website. Naast trapezes kan je ook andere veiligheidsartikelen vinden van Neilpryde. Zo zijn er verschillende helmen in verschillende kleuren te vinden in ons assortiment. Daarnaast zijn er ook nog verschillende harnassen te vinden. Door de producten van Neilpryde te gebruiken ben je altijd veilig wanneer je gaat kitesurfen. Heb je de perfecte Neilpryde trapeze gevonden? Bekijk dan ook eens de wetsuits. Zo is jouw uitrusting vrijwel in één keer compleet! Wil je meer informatie, of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op!