Mystic

Mystic Clickerbar 4.0 Surf 2018-XS

€ 69,99

Mystic Clickerbar 4.0 Surf 2018-S/M

€ 69,99

Mystic Clickerbar 4.0 Surf 2018-L/XL

€ 69,99

Van hoog naar laag sorteren

39 Artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

39 Artikel(en)

Mystic trapeze

Ben je op zoek naar een nieuwe trapeze? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Bij Watersporters.com vind je de beste trapezes van de hoogste kwaliteit, zoals bijvoorbeeld de Mystic trapezes. In ons assortiment vind je verschillende trapezes van het merk Mystic, zoals de heuptrapeze of de zittrapeze. Ben je geïnteresseerd in een nieuwe Mystic trapeze? Bekijk dan snel het aanbod online op watersporters.com, en laat je verassen!

Verschillende Mystic trapezes

Wanneer je op zoek bent naar een Mystic trapeze, ben je bij watersporters.com aan het juiste adres. In ons assortiment zijn meer dan 50 verschillende trapezes van het merk Mystic te vinden. Zo zit er altijd wel een trapeze bij die bij jouw wensen past! Er bestaan twee soorten trapezes voor het kitesurfen, namelijk de heuptrapezes en de zittrapezes. De Mystic zittrapeze is een trapeze die je aandoet als een broek. Deze trapeze is ideaal voor beginnende kitesurfers, omdat deze niet omhoog kan schuiven tijdens het kitesurfen. Ook zit bij deze trapeze het lichaamspunt lager dan bij de heuptrapeze, dit helpt goed bij het aankanten. Naast de zittrapeze zijn er ook Mystic heuptrapezes te vinden in ons assortiment. Heuptrapezes worden voornamelijk gebruikt door de wat meer ervaren kitesurfers, en zitten om de heup heen. Met een heuptrapeze van Mystic hebben kitesurfers meer bewegingsvrijheid dan bij een zittrapeze.

Mystic Spreaderbar

Naast verschillende Mystic trapezes, zijn er ook verschillende spreaderbars te vinden op onze website. Spreaderbars zijn ideaal voor de kitesurfer die veiligheid belangrijk vind. Daarnaast zijn ze ook zeer geschikt voor beginnende kitesurfers! Wil je een Mystic spreaderbar of trapeze kopen? Neem dan een kijkje op Watersporters.com!

Mystic producten

Naast Mystic trapezes zijn er nog veel meer producten van het merk Mystic te vinden in ons assortiment. Zo zijn er verschillende protectieartikelen, zoals impact vesten en helmen. Daarnaast kan je ook verschillende harnassen, floatation vesten en tanktops vinden in ons assortiment. Ben je nieuwsgierig geworden naar een Mystic trapeze? Neem dan snel een kijkje op onze website, of neem contact met ons op!