Cabrinha kites

Cabrinha FX 2018 Kite only Blue - 10 meter

€ 1.449,00 € 869,00

Cabrinha FX 2018 Kite only Yellow- 8 meter

€ 1.349,00 € 944,00

Cabrinha FX 2018 Kite only Yellow - 12 meter

€ 1.549,00 € 929,00

Van hoog naar laag sorteren

103 Artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Van hoog naar laag sorteren

103 Artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Gloednieuwe Cabrinha kites

De nieuwste collectie Cabrinha kites tegen de laagste prijs al vanaf €181,00! Snelle levering en 14 dagen retourrecht! Al ruim 18 jaar is Cabrinha kites actief in het produceren van watersportartikelen, bijvoorbeeld de bekende Cabrinha Switchblade. Opgericht door Peter Cabrinha, een van de beste mannelijke watersporters ter wereld, staat het merk al jaren garant voor topkwaliteit kitesurfartikelen. Cabrinha kites staat voor innovatie en wil zijn klanten graag langdurig verbinden aan het merk. Cabrinha kites worden geproduceerd met 100% herbruikbare energie en wil hiermee zo goed mogelijk zijn voor mens en milieu.

Modellen Cabrinha kites

Cabrinha kites zijn er in veel verschillende modellen, om voor ieder type kiter de perfecte kite te kunnen bieden. Een aantal modellen hiervan zijn;

  • Cabrinha Switchblade
  • Cabrinha Moto
  • Cabrinha FX
  • Cabrinha Chaos
  • Cabrinha Drifter
  • Cabrinha Contra, en nog veel meer!

Naast kites bieden ze ook verschillende kiteboards, kitebars en bindingen. Het succes van Cabrinha kites is te danken aan een toegewijd team met veel ervaring in de watersportwereld. In 2000 besloten Pete Cabrinha en NeilPryde samen te gaan werken wat leidde tot dit grote succes. Alle Cabrinha kites worden nog steeds getest in Maui, Hawaii. Veel Cabrinha kites zijn dan ook gebruikt tijdens wereldkampioenschappen freestyle, surfen en wakestyle. Het merk heeft in de loop der jaren de watersportwereld verbeterd ten opzichte van veiligheid, comfort en prestatie.

Watersporters.com

Watersporters.com biedt een enorm assortiment Cabrinha kites en andere producten van dit merk aan. Hierbij zit een laagste prijs garantie, mocht je een product ergens anders goedkoper aantreffen, laat dit dan aan ons weten! Na je bestelling wordt er alles aan gedaan jouw producten zo snel mogelijk bij je te bezorgen. Na bezorging heb je 14 dagen de tijd je bestelde artikelen uit te proberen om ze vervolgens eventueel te retourneren. Wanneer je nog vragen en/of opmerkingen hebt over onze Cabrinha kites of iets anders, aarzel niet en contacteer ons telefonisch of via e-mail!