Merken

Cabrinha FX 2018 Kite only Blue - 10 meter

€ 1.449,00 € 869,00

Cabrinha FX 2018 Kite only Yellow- 8 meter

€ 1.349,00 € 944,00

Cabrinha FX 2018 Kite only Yellow - 12 meter

€ 1.549,00 € 929,00

Van hoog naar laag sorteren

174 Artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Van hoog naar laag sorteren

174 Artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Kitesurf merken

Ben je geïnteresseerd in kitesurfen, maar heb je nog geen eigen uitrusting? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Op Watersporters.com vind je verschillende producten van verschillende bekende kitesurf merken. De volgende merken worden aangeboden in ons assortiment:

  • Cabrinha
  • Peter Lynn
  • NPsurf
  • Mystic

Wil je een kitesurf uitrusting kopen? Dan is het belangrijk dat je de verschillende kitesurf merken goed vergelijkt voordat je een keuze maakt. Kitesurf producten koop je natuurlijk niet vaak, en ze zijn daarnaast erg duur. Bekijk ook eens ons aanbod wetsuits. Zo is je uitrusting bijna compleet!

Cabrinha

Een van de bekendste kitesurf merken in ons assortiment is Cabrinha. Cabrinha is een kitesurf merk dat voornamelijk kiteboards, boots, kitebars en kites verkoopt. Cabrinha is een merk dat iets goedkoper is als bijvoorbeeld de kites van Peter Lynn. Ondanks de lagere prijs is de kwaliteit van de producten wel van een hoog niveau, en heb je altijd lang plezier van de producten van dit kitesurf merk. De producten beschikken vrijwel allemaal over unieke designs, zodat je altijd jouw eigen smaak kan laten zien. Wil je meer informatie over de producten van Cabrinha? Neem dan contact met ons op!

Peter Lynn

Peter Lynn is een kitesurf merk dat voornamelijk losse kites en control bars verkoopt. De losse kites van dit kitesurf merk zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen. Zo zit er altijd een kite bij die perfect bij jouw wensen past. Met de control bars van Peter Lynn kan je jouw kite perfect besturen, zo haal je het meeste uit jouw kite!

NPsurf

Het kitesurf merk NPsurf maakt vooral protectie artikelen. Zo zijn er in ons assortiment verschillende helmen, trapezes, harnassen en andere producten te vinden! Met de protectie artikelen van het merk NPsurf ben je altijd verzekerd van een goede veiligheid tijdens het kitesurfen. Er worden verschillende modellen van dit kitesurf merk aangeboden. Zo kan je altijd combinaties maken die perfect bij jouw stijl passen.

Mystic

Mystic is ook een kitesurf merk dat vooral protectie artikelen aanbied. Mystic heeft een ruim assortiment bestaande uit: Harnassen, impact vesten, impact boxers, trapezes en een ruim aanbod helmen. Mystic staat bekend om zijn hoogstaande kwaliteit, en daardoor kan je altijd veilig kitesurfen. Heb je vragen over dit merk of over een ander kitesurf merk? Neem contact met ons op!