Kitesurf kites

Cabrinha FX 2018 Kite only Blue - 10 meter

€ 1.449,00 € 869,00

Cabrinha FX 2018 Kite only Yellow- 8 meter

€ 1.349,00 € 944,00

Cabrinha FX 2018 Kite only Yellow - 12 meter

€ 1.549,00 € 929,00

Van hoog naar laag sorteren

20 Artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

20 Artikel(en)

Onze Kitesurf kites zijn beter dan ooit!

De Kitesurf kites die in onze webshop verkrijgbaar zijn, zijn van A-kwaliteit en het mooiste is, wij bieden al Kitesurf kites aan vanaf €199,00! Watersporters.com garandeert voor jou de laagste prijs op Kitesurf kites, mocht je ze ergens anders goedkoper vinden? Laat het ons weten!

Soorten Kitesurf kites

Watersporters.com biedt diverse soorten kitesurf kites aan, waaronder;

  • Freestyle kites
  • Freeride kites
  • Foilkites
  • Wakestyle kites
  • Inflated kites
Naast deze Kitesurf kites bieden wij ook alle andere benodigdheden om te kiten. Deze benodigdheden zijn van de beste kwaliteit en maken uw kitesurf beleving compleet! In onze webshop vind je onder andere bindingen, boardbags en surf wax om jou een vliegende start op het water te geven!

Een Kitesurf kite kopen

Er zijn een heleboel factoren waarmee je rekening dient te houden bij het aanschaffen van een kitesurf kite. De belangrijkste hiervan zijn jouw niveau als kitesurfer en je gewicht. Daarnaast dien je ook rekening te houden met het land of de plek waar je gaat kiten qua windsterkte. Zodra je dit bepaald hebt wordt het tijd om je kitesurf kite uit te kiezen! Beginnende kiters wordt geadviseerd met een grotere kite te starten. Door een grote kite te nemen kun je ook met lagere windkrachten oefenen en komt dit de geleidelijkheid ten goede. Mocht je hierover vragen hebben kun je ons telefonisch bereiken of via e-mail.

Watersporters.com heeft verschillende merken kitesurf kites in het assortiment. Hiervan zijn Cabrinha en Peter Lynn de grootste. Deze merken staan al ruim 20 jaar voor gegarandeerd hoge kwaliteit en zorgen ervoor dat jij kan uitblinken op het water! De kitesurf kites zijn in diverse kleuren verkrijgbaar, waardoor er voor jou altijd de perfecte kite tussen zit. Check voor alle modellen, kleuren en merken onze website of neem contact met ons op!