Kitebar

Van hoog naar laag sorteren

6 Artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

6 Artikel(en)

De beste Kitebars voor jou!

Watersporters.com biedt een ruim assortiment A-kwaliteit Kitebars vanaf slechts €311,00! Op onze Kitebars is een laagste prijs garantie! Mocht je ze toch ergens goedkoper vinden? Laat het ons gerust weten! Dankzij onze ruime keuze kitebars zit er voor iedereen wel iets bij, dus ook voor jou! Onze kitebars zijn geselecteerd uit de ruime keuze die er op de markt is dankzij hun kwaliteit en veiligheid. De merken Cabrinha en Peter Lynn staan hier dan ook bekend om.

Waar let je op bij de aankoop van een kitebar?

Niet iedere kitebar is hetzelfde, er zijn verschillende merken, modellen en kleuren. Echter het belangrijkste verschil zit hem in de lengte van de lijn en de kitebars zelf. Korte lijnen zijn beter wanneer je kort en snel wilt draaien, dit is vooral voor freestylers handig. Het nadeel hiervan is dat de kitebar gevoeliger is op jouw bewegingen en kan daarom als lastiger worden ervaren. De breedte van de kitebar zelf hangt vooral af van de kite die eraan vastzit. Meestal is de kitebar voor een kleine kite korter dan die voor een grote kite. Naast de kitebars heeft watersporters.com ook diverse trapezes, waaronder;

  • Heuptrapezes
  • Zittrapezes
  • Spreaderbars

Wij hebben alles wat een kitesurfer nodig heeft!

Kitesurfen groeit in populariteit en wij zorgen dat jij er klaar voor bent! Kies jij voor onze toffe kiteboards, helmen of vlieg jij over het water met onze snelle vinnen? Watersporters.com heeft een groot assortiment kitebars en andere kitesurf attributen. Naast het grote assortiment is er nog een groot voordeel aan watersporters.com, namelijk onze laagste prijs garantie. Hiermee garanderen wij dat de producten in onze webshop nergens anders goedkoper te vinden zijn. Mocht je toch een van deze producten goedkoper vinden of heb je nog andere vragen en/of opmerkingen? Aarzel niet en neem contact met ons op via e-mail of telefoon!