Kites

HQ4 Rush R2F Trainerkite 2018-2.0

€ 129,99

HQ4 Rush Pro R2F Trainerkite - 2.5

€ 220,95

HQ4 Rush Pro R2F Trainerkite - 3.0

€ 254,95

Van hoog naar laag sorteren

176 Artikel(en)

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Van hoog naar laag sorteren

176 Artikel(en)

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Vind hier jouw favoriete Kites!

Bij watersporters.com bieden wij ruim 45 kites aan speciaal gemaakt voor jou! A-merk kwaliteit en laagste prijs gegarandeerd! We hebben de beste merken verzameld en in onze webshop beschikbaar gemaakt voor jou. We bieden kites voor ieder niveau, van beginner tot professional, in alle soorten en maten.

De basisuitrusting

Kites heb je in verschillende groottes, de beginnende kiter wordt geadviseerd een grotere kite te gebruiken omdat je dan met minder wind kunt oefenen. Dit maakt de kites stabieler en de trekkracht geleidelijker. Bij de kites hoort een bar om te ‘sturen’ en een leash die zorgt dat je de kite kunt loslaten zonder dat deze wegvliegt, hij blijft dus aan je lichaam zitten. Maar wat heb je nou eigenlijk écht allemaal nodig om te kitesurfen? De basisuitrusting bestaat uit een;

 • Kite
 • Board
 • Wetsuit
 • Trapeze
 • Kitebar
Mocht je meer informatie willen over de basisuitrusting of wat jij allemaal nodig hebt, neem gerust contact met ons op!

Attributen voor bij de Kites

Naast kites biedt watersporters.com nog veel meer voor de echte kitesurfer. In onze webshop vind je belangrijke attributen zoals bindingen, boardbags en surf wax om jou een optimale kitesurf beleving te bezorgen. Doordat er lucht in de kites zit blijven ze drijven, zorg daarom altijd dat je een kitepomp ter beschikking hebt. Ben jij een gevorderde kiter en wil je meten hoe hoog je springt, of hoe lang je in de lucht hangt? Voorzie je kites dan van onze Woo sports 2.0 zodat je je vrienden kunt uitdagen jouw sprongen te verbeteren! Dus je bent bij watersporters.com niet alleen op de juiste plek voor kites, maar ook voor alle andere attributen die je nodig hebt om te kiten. Wanneer je vragen hebt of wel wat advies kunt gebruiken bij het uitzoeken van de geschikte producten kun je ons telefonisch of via de mail bereiken.