Wax

BIC Surf Wax Bio Warm

€ 3,95

Van hoog naar laag sorteren

1 Artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

1 Artikel(en)

Surf wax

Wanneer je vaak gebruik maakt van een kite- of surfboard, is het belangrijk dat je jouw board goed onderhoudt. Met de surf wax van Watersporters.com kan je altijd zelf jouw board goed onderhouden. Zo kan je altijd genieten van jouw favoriete watersport, en tegelijkertijd goed presteren. Een kiteboard waxen zorgt onder veel surfers voor een bijzondere band tussen board en surfer. Heb je een kiteboard, en wil je een surf wax kopen die goed past bij jouw board? Bekijk dan snel het aanbod surf wax op onze website, en geniet van de optimale kite ervaring.

Surf wax kopen

Wanneer je surf wax wilt kopen, is het belangrijk om op een paar dingen te letten. Als eerst is het belangrijk om te weten op wat voor water je voornamelijk actief bent. Is dit koud water, van 14 t/m 19 graden, of ben je vooral actief op warm water, van 19 t/m 28 graden? Dit is belangrijk omdat voor beide gevallen een andere soort surf wax nodig is. Wanneer je een koud water wax gebruikt wanneer je vooral in warm water bezig bent, gaat deze wax niet veel effect hebben. Zorg er dus voor dat je weet in wat voor water je jouw board gaat gebruiken, zo heb je het meeste profijt van de wax. Heb je een goede wax gevonden? Bekijk dan snel het aanbod kiteboards. Zo heb je in één keer alles wat je nodig hebt om te kunnen genieten van het kiteboarden.

Alles voor jouw favoriete watersport

Op Watersporters.com vind je alles wat je nodig hebt voor jouw favoriete watersport. Zo vind je in ons assortiment verschillende accessoires om te kunnen kitesurfen, windsurfen, wakeboarden en veel meer! Heb je een leuke board gevonden? Bekijk dan gelijk het aanbod wetsuits, zo is jouw uitrusting in één keer compleet! Wil je meer weten over surf wax, of heb je ergens anders een vraag over? Neem gerust contact met ons op!