Filter
merk
Modeljaar

Kiteboards

Cabrinha S Quad - Down The Line Surf 2017

€ 999,00 € 599,00

Cabrinha Proto Kiteboard 2016

€ 959,00 € 479,00

Cabrinha Xcaliber Wood kiteboard 2018

€ 689,00 € 482,00

Van hoog naar laag sorteren

20 Artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

20 Artikel(en)

Wil jij jóuw perfecte Kiteboard kopen?

Vind bij ons de beste kwaliteit kiteboards vanaf slechts €314,00! Kom bij ons jouw Kiteboard kopen tegen de laagste prijs, gegarandeerd! Maar hoe kom je er nou achter wat jouw perfecte kiteboard is? Laat ons je helpen met jouw kiteboard kopen. We beginnen met de verschillende soorten kiteboards;

  • Raceboards
  • Wakeskateboards
  • Waveboards
  • Twintipboards

Het verschil zit hem vooral in het type kiter dat jij zelf bent. Zo zal de professionele kiter, die veel wedstrijden doet, liever een raceboard gebruiken en een beginnende kiter liever een twintipboard gebruiken. Het verschil hierin zit hem in de grootte en de flexibiliteit van het kiteboard. Een wakestateboard is daarentegen zeer geschikt voor freestylen en een waveboard komt het beste uit de verf wanneer je gaat golfsurfen. Wanneer je hulp nodig hebt met het kiteboard kopen dat voor jou geschikt is, neem gerust telefonisch of via de mail contact met ons op.

Wat komt er nog meer bij kijken?

Een kiteboard kopen doe je niet iedere dag, daarom wil je natuurlijk alles weten om de juiste keuze te kunnen maken. Naast een kiteboard kopen zul je ook andere attributen moeten aanschaffen voordat je het water op kunt. Watersporters.com biedt alles aan wat je nodig hebt, dus neem vooral een kijkje bij onze kites, trapezes of onze veilige impact vesten. Bovendien zul je bij de meeste kiteboards bindingen nodig hebben, ook een helm is verplicht en zul je niet ver komen zonder kitebar. Bij watersporters.com kun je naast een kiteboard kopen ook allerlei extra producten aanschaffen om jouw kitebeleving optimaal te maken. Zo is een boardbag handig voor het vervoeren van je kiteboard en is een kitepomp essentieel bij de meeste kites. Ook onze vinnen en foil kites helpen jou de show te stelen op het water!

Een kiteboard kopen is niet niks, aarzel dan ook niet wanneer je vragen hebt. Je kan ons telefonisch of via e-mail bereiken met jouw vragen en/of opmerkingen!