Kite Foil boards

AlpineFoil VR5 Freeride Foilboard

€ 889,00

Cabrinha Autopilot Kiteboard 2020

€ 1.049,00

Van hoog naar laag sorteren

5 Artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

5 Artikel(en)

Kite foil boards

Het kitefoilen wordt steeds populairder, en dat is natuurlijk ook niet zo gek. Het gevoel van een met jouw nieuwe kitefoil boven het water vliegen is onbeschrijfelijk en steeds meer mensen ontdekken het plezier van een foilen. Wij van Watersporters.com zijn ook helemaal gek van kitefoilen en hebben daarom meerdere kite foil boards getest en de beste zie je hierboven staan. Foil kitesurfen is een nieuwe rage en geeft het ultieme gevoel van vrijheid op het water. Je kunt zowel met weinig wind als met krachtige wind gebruik maken van een foil kitesurf. Ben je op zoek naar een kite foilboard? Dan ben je bij ons aan het juiste adres want wij bieden de beste boards aan van het merk AlpineFoil!

Wat doet een kite foil board?

Een kitefoil kun je bevestigen aan de onderkant van je kite foilboard. Tijdens het kitesurfen zorgt de foil ervoor dat je een stuk boven het water komt te liggen met je board. Zo het je het gevoel dat je zweeft boven het water en niet op het water. Dit geeft een enorm licht en vrij gevoel, het is vergelijkbaar met snowboarden op verse poedersneeuw. Je glijdt als het ware op het water met hoge snelheden of lekker rustig aan, wat jij wilt! Wij hebben de beste kite foilboards geselecteerd voor jou zodat jij zeker met de beste kwaliteit het water op gaat.

Naast de Kite foil boards

Watersporters.com biedt nog veel meer producten voor tijdens het watersporten. Zo kun je een kijkje nemen bij een van onze matrasvliegers. Ook zijn wij gespecialiseerd in het aanbieden van kitesurf kites die je in combinatie met je kitefoil kunt gebruiken. Mocht je nog vragen hebben over een van onze kitefoil boards of een van de andere producten op onze website, neem dan contact met ons op en wij zullen jou zo goed mogelijk helpen! Of je nu op zoek bent naar een wetsuit of een kitefoil, bij ons ben je aan het juiste adres!