Kiteboard

NP Surf Socke 2017-183 cm

€ 44,95

NP Surf Socke 2017-201 cm

€ 52,95

Van hoog naar laag sorteren

86 Artikel(en)

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Van hoog naar laag sorteren

86 Artikel(en)

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Beste kwaliteit Kiteboards tegen scherpe prijs

Goedkope Kiteboards van goede kwaliteit. De beste merken verkrijgbaar vanaf slechts €314,00! Ga kitesurfen op de hoogste kwaliteit kiteboards en attributen van merken zoals;

 • Cabrinha 
 • NP Surf
 • Mystic
 • Fluid

Deze merken bieden alles wat je nodig hebt met betrekking tot kiteboards zoals; wax, boardbags, bindingen, vinnen, boots, kite protection, wetsuit bags en carbags. Dus draag geen water in zee, verzeker jezelf van hoge kwaliteit en laat ons jou helpen de show te stelen op het water!

Wat is uw perfecte Kiteboard?

Ieder kiteboard is verschillend, dit kun je zien aan de maat, het merk en ook de eigenschappen van het kiteboard verschillen per model. De grootte van jouw kiteboard wordt bepaald door wat je ermee wilt doen, met een kleiner kiteboard kun je bijvoorbeeld sneller draaien waardoor deze uitermate geschikt zijn voor freestylen. Met een groter kiteboard is het makkelijker upwind te varen, deze hebben meer kracht. Voor de beginnende kitesurfer worden de kleinere varianten geadviseerd, waardoor het gemakkelijker is de techniek onder de knie te krijgen.

Niet alleen de lengte is belangrijk om rekening mee te houden, ook het soort kiteboard is van belang. Er zijn een aantal verschillende mogelijkheden, waaronder;

 • Wakeskateboards
 • Twintipboards
 • Waveboards
 • Raceboards

Welk kiteboard voor jou geschikt is, ligt volledig aan wat je ermee wilt doen. Zo is een wakestateboard de beste optie als je veel trucs wilt doen. Het twintipboard is erg divers en perfect voor beginnende kiters. Waveboards zijn goed als je wilt golfsurfen en raceboards zijn ervoor gemaakt grote snelheden te halen, dus erg geschikt voor (professionele) wedstrijden. Watersporters.com biedt een divers assortiment A-merk kiteboards aan en garandeerd hierbij ook een laagste prijs.

Het verschil zit hem vooral in het type kiter dat jij zelf bent. Zo zal de professionele kiter, die veel wedstrijden doet, liever een raceboard gebruiken en een beginnende kiter liever een twintipboard gebruiken. Het verschil hierin zit hem in de grootte en de flexibiliteit van het kiteboard. Een wakestateboard is daarentegen zeer geschikt voor freestylen en een waveboard komt het beste uit de verf wanneer je gaat golfsurfen.

Wat komt er nog meer bij kijken?

Een kiteboard kan best prijzig zijn, daarom wil je natuurlijk alles weten om de juiste keuze te kunnen maken. Naast een kiteboard zul je ook andere attributen moeten aanschaffen voordat je het water op kunt. Watersporters.com biedt alles aan wat je nodig hebt, dus neem vooral een kijkje bij onze kites, trapezes of onze veilige impact vesten. Bovendien zul je bij de meeste kiteboards bindingen nodig hebben, ook een helm is verplicht en zul je niet ver komen zonder kitebar. Bij watersporters.com kun je naast een kiteboard ook allerlei extra producten aanschaffen om jouw kitebeleving optimaal te maken. Zo is een boardbag handig voor het vervoeren van je kiteboard en is een kitepomp essentieel bij de meeste kites. Ook onze vinnen en foil kites helpen jou de show te stelen op het water!

Een kiteboard aanschaffen is niet niks, aarzel dan ook niet wanneer je vragen hebt. Je kan ons telefonisch of via e-mail bereiken met jouw vragen en/of opmerkingen!