Filter
merk
Modeljaar

Kiteboard

Van hoog naar laag sorteren

66 Artikel(en)

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Van hoog naar laag sorteren

66 Artikel(en)

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Beste kwaliteit Kiteboards tegen scherpe prijs

Goedkope Kiteboards van goede kwaliteit. De beste merken verkrijgbaar vanaf slechts €314,00! Ga kitesurfen op de hoogste kwaliteit kiteboards en attributen van merken zoals;

 • Cabrinha
 • NP Surf
 • Mystic
 • Fluid
Deze merken bieden alles wat je nodig hebt met betrekking tot kiteboards zoals; wax, boardbags, bindingen, vinnen, boots, kite protection, wetsuit bags en carbags. Dus draag geen water in zee, verzeker jezelf van hoge kwaliteit en laat ons jou helpen de show te stelen op het water!

Wat is uw perfecte Kiteboard?

Ieder kiteboard is verschillend, dit kun je zien aan de maat, het merk en ook de eigenschappen van het kiteboard verschillen per model. De grootte van jouw kiteboard wordt bepaald door wat je ermee wilt doen, met een kleiner kiteboard kun je bijvoorbeeld sneller draaien waardoor deze uitermate geschikt zijn voor freestylen. Met een groter kiteboard is het makkelijker upwind te varen, deze hebben meer kracht. Voor de beginnende kitesurfer worden de kleinere varianten geadviseerd, waardoor het gemakkelijker is de techniek onder de knie te krijgen.

Niet alleen de lengte is belangrijk om rekening mee te houden, ook het soort kiteboard is van belang. Er zijn een aantal verschillende mogelijkheden, waaronder;

 • Wakeskateboards
 • Twintipboards
 • Waveboards
 • Raceboards
Welk kiteboard voor jou geschikt is, ligt volledig aan wat je ermee wilt doen. Zo is een wakestateboard de beste optie als je veel trucs wilt doen. Het twintipboard is erg divers en perfect voor beginnende kiters. Waveboards zijn goed als je wilt golfsurfen en raceboards zijn ervoor gemaakt grote snelheden te halen, dus erg geschikt voor (professionele) wedstrijden. Watersporters.com biedt een divers assortiment A-merk kiteboards aan en garandeerd hierbij ook een laagste prijs. Mocht je nog vragen en/of opmerkingen hebben of heb je hulp nodig bij de keuze voor jouw perfecte kiteboard? Aarzel niet en neem contact met ons op via e-mail of telefonisch!