Impact vest

Van hoog naar laag sorteren

46 Artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

46 Artikel(en)

Vind jouw ideale Impact vest

Bestel hier de nieuwste veilige Impact vesten vanaf €79,99! Snelle levering en laagste prijs gegarandeerd! Een impact vest is een essentieel onderdeel van jouw watersport outfit. Het beschermt je lichaam tegen de eventuele klappen die het te verduren krijgt. Bij watersporters.com ben je dan ook verzekerd van A-kwaliteit vesten die wel tegen een stootje kunnen. Onze impact vesten zijn zo ontwikkeld dat ze je genoeg bewegingsvrijheid geven en toch veilig zijn. Dus je kunt met een gerust hart de meest sicke moves laten zien op het water! Voor meer informatie en/of vragen kun je ons telefonisch of via de mail bereiken.

Houd je hoofd boven water

Een impact vest is geen reddingsvest, het drijfvermogen is dan ook minder. Hierdoor lig je iets dieper in het water, waardoor je ook weer makkelijker kunt opstaan op je board. Het andere voordeel van een impact vest ten opzichte van een reddingsvest is het clash foam. Dit zorgt ervoor dat klappen op het water of andere objecten minder hard aankomen op je lichaam. Watersporters.com heeft een groot assortiment aan impact vesten met verschillende ritssluitingen, waaronder;

  • Front zip sluiting
  • Side zip sluiting
  • Zip free vesten

Steel de show op het water

Impact vesten zijn er in allerlei ontwerpen. We hebben bij watersporters.com de gaafste ontwerpen verzameld waardoor jij zowel kan opvallen op het water als je trucs voor jou kan laten spreken. Match je impact vest met een van onze wetsuits of helmen, voor ieder wat wils! Wil je naast je lichaam ook graag je voeten beschermen tegen kou en scherpe objecten? Neem dan een kijkje bij onze surfschoenen. De schoenen beschermen jouw voeten en zorgen tegelijkertijd ook voor meer grip op je board. Heb je nog vragen en/of opmerkingen over onze impact vesten of een van onze andere producten? Neem gerust contact met ons op, dit kan via e-mail of telefonisch!