Helm

Van hoog naar laag sorteren

12 Artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

12 Artikel(en)

Kite helm

Kitesurfen is een leuke sport, maar het kan wel een heel ruwe sport worden. Het is daarom belangrijk dat je van tevoren goede veiligheidsmaatregelen neemt. Met de kite helmen van Watersporters.com ben je verzekerd dat je altijd veilig op het water bent. De kite helmen die worden aangeboden zijn van bekende merken van hoogstaande kwaliteit. Wil je watersport gaan beoefenen? Dan is het verstandig om dit wel veilig te doen! Bekijk het assortiment van Watersporters.com voor de beste kite helmen.

Kite helm aanschaffen

Het kan lastig zijn om de perfecte kite helm aan te schaffen. Er zijn veel verschillende helmen die niet goedkoop zijn, daarnaast gaat een helm heel erg lang mee. Het is dan ook belangrijk om goed te oriënteren voordat je een keuze maakt. In het assortiment van Watersporters.com zijn verschillende modellen van verschillende merken te vinden. Zo kan je altijd een kite helm vinden die perfect bij je past. De volgende twee merken worden aangeboden:

  • Mystic. Mystic is een bekend merk in de watersportwereld. Mystic produceert producten van hoogstaande kwaliteit, en de kite helmen zijn hier zeker geen uitzondering van.
  • NPsurf. De kite helmen van NPsurf zijn speciaal ontworpen voor watersporten. Ze zijn licht van gewicht, ventileren goed en zijn daarnaast perfect af te stellen.

Heb je de perfecte helm voor tijdens het kitesurfen gevonden? Neem dan ook gelijk een kijkje bij onze andere kite protectie artikelen. Zo heb je in één keer alles wat je nodig hebt om veilig te kunnen genieten van watersport.

Kitesurf artikelen

Naast kite helmen hebben wij bij Watersporters.com alles wat je nodig hebt voor het kitesurfen. Zo kan je verschillende kites, boards en trapezes vinden van verschillende merken. Daarnaast zijn er ook verschillende wetsuits te vinden in ons assortiment. Wil je een nieuwe kitesurf uitrusting kopen, of heb je vragen over een van onze producten? Bekijk dan onze website of neem contact met ons op!