Kite protectie

Van hoog naar laag sorteren

59 Artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

59 Artikel(en)

Protectie

Wanneer je veel aan kitesurfen doet, weet je hoe belangrijk het is om een goede protectie te hebben. Kitesurfen is een sport die er soms ruig aan toe kan gaan. Hierdoor kan je flinke klappen krijgen, en wanneer je geen goede protectie hebt kan het heel erg fout gaan. Op Watersporters.com vind je verschillende artikelen die je helpen om deze sport zo veilig mogelijk te beofenen, want iedereen wilt deze sport natuurlijk zo vaak mogelijk doen toch? Ben je op zoek naar de beste protectie artikelen voor tijdens de watersport? Bekijk dan snel het assortiment op onze website!

Impact vesten

Op Watersporters.com vind je een groot assortiment protectie artikelen. Impact vesten zijn hier een belangrijk onderdeel van. Impact vesten zijn protectie vasten die tegen de impact van een klap kunnen, en er daarnaast voor zorgen dat je blijft drijven wanneer je in het water terecht komt. In ons assortiment is er een ruim aanbod vesten van het merk Mystic te vinden. Mystic is een merk dat bekend staat om hun kwaliteit. Je bent dus verzekerd van een goede vest hebt die je beschermd wanneer dat nodig is. Ben je op zoek naar goede protectie vest? Dan bent je bij Watersporters.com aan het juiste adres!

Protectie helmen

Naast impact vesten zijn er ook verschillende veiligheidshelmen te vinden in ons assortiment. Deze helmen zorgen ervoor dat, wanneer je onderuit gaat, de grootste klap opgevangen wordt. Hierdoor ben je altijd veilig in het water. Op Watersporters.com worden alleen protectie artikelen van de hoogste kwaliteit aangeboden. Er zijn helmen van twee verschillende merken te vinden, namelijk:

  • Mystic
  • Npsurf

Naast de protectie is het belangrijk dat een helm goed bij jezelf past. Op onze website is er een ruim aanbod helmen beschikbaar, hierdoor zit er altijd wel een helm bij die perfect bij jou en jouw uitrusting past. Heb je de perfecte protectie gevonden? Bekijk dan snel het aanbod wetsuits en kiteboards. Hiermee maak je jouw uitrusting in één keer compleet.